مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها

[ad_1]

آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها

آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها 

قورمه سبزی غذای معروف ایرانی است و مردم آذری زبان سبک خودشان را برای پختن این غذای خوشمزه دارند که در زیر می بینید. قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیهاست، اصل این غذا آذری است، ” قورماق” (ghormagh) نوعی سرخ کردن است که در آن از روغن استفاده نمی شود،

 

” قورمه” به گوشتی گفته می شود که بدون روغن و با چربی خود گوشت سرخ می شود، قدیم از این نوع گوشت خیلی در منطقه آذربایجان استفاده می شد که معروفترین آن ها شوربای قورمه و قورمه سبزی است.چون این روش سرخ کردن گوشت کمی وقت گیر و مشکل است به مرور روش طبخ گوشت قورمه سبزی فرق کرده

 

و شده آن چیزی که امروزه باهاش قورمه سبزی پخته می شود، قورمه سبزی در مناطق مختلف ایران با تغییراتی پخته می شود و روش های طبخ آن هم متفاوت است سبزیجات و چاشنی هایی که استفاده می شود و حتی نوع گوشت آن هم فرق می کند.

 

مواد لازم برای قورمه سبزی آذری :

لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز (ترجیحا لوبیا چیتی)  یک پیمانه 
 سبزی خرد شده شامل دو سهم تره و یک سهم جعفری: تقریبا ۵۰۰ گرم 
پودر شنبلیله   دو قاشق غذاخوری
 گوشت ران گوسفند یا راسته گوساله  ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن ، نمک و زعفران  مقداری

طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی :

لوبیا را از یک ساعت قبل خیس کنید.سبزی را شسته و خشک کنید بعد بدون روغن آن را تفت بدهید و آن را مداوم هم بزنید، هرچقدر بیشتر سبزی را تفت بدهید رنگ خورش شما تیره تر می شود و به همان اندازه هم ویتامین های آن کمتر می شود!

 

پیاز را ریز خرد کنید و تفت بدهید تا طلائی شود بعد گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید تا جائی که رنگ گوشت تغییرکند ( بستگی به سلیقه خودتان دارد که گوشت را چقدر تفت بدهید من معمولا زیاد تفت می دهم تا کمی سرخ شود ) آب لوبیا را خالی کنید و به همراه سبزی سرخ شده به گوشت اضافه کنید،

 

لیمو عمانی ها را هم بشوئید و روی آن ها چند تا سوراخ ایجاد کنید و بیندازید در قابلمه خورش، حدود ۴ لیوان آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، وقتی جوشید حرارت را کم کنید و اجازه بدهید غذا بپزد، در حین پخت اگر آب آن کم بود آب جوش اضافه کنید، وقتی لوبیا و گوشت هر دو پخته شدند، سپس شنبلیه، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه بدهید جابیفتد.

 

هرچقدر خورش بیشتر جابیفتد به همان میزان بیشتر روغن پس می دهد و در عین حال خواص تغذیه ای آن کمتر می شود!

 

نکته ۱: در پخت خورش قورمه سبزی انتخاب با شماست که غذای سالمی بپزید یا سلامت غذا را فدای زیبائی ظاهری خورش بکنید!

 

نکته ۲: نگران زمان پخت همزمان گوشت و لوبیا نباشید، هرکدام که زودتر پخت وا نمی رود این مساله به خاطر وجود لیمو عمانی است بعلاوه اگر گوشت گوساله استفاده کنید زمان پخت آن ها تقریبا” برابر است.

 

نکته ۳: زعفران قابل حذف است ولی توصیه می کنم آن را حذف نکنید چون خورش را خوشمزه می کند.

 

نکته ۴: شما می توانید به جای پودر شنبلیله از خود شنبلیله استفاده کنید به این صورت که داخل ۵۰۰ گرم سبزی این خورش حدود ۱۰۰۰ گرم شنبلیله استفاده کرده و به همراه سایر سبزیجات سرخ کنید اما به نظر من استفاده از پودر شنبلیه عطر خورش را بهتر می کند، بعضی ها مخصوصا” آذری ها عطر شنبلیه را دوست ندارند در این صورت می شود این سبزی را حذف کرد.

 

نکته ۵: نمک را به هیچ وجه اول به خورش اضافه نکنید چون گوشت را دیر پز می کند.

 

نکته ۶: در تبریز سبزی این خورش فقط جعفری و تره هست اما در سایر مناطق گشنیز و اسفناج هم اضافه می کنند.

 

نکته ۷: تبریزی ها سبزی را ساطوری نمی کنند بلکه ریز خرد می کنیم.

 

نکته ۸: می توانید از لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا سفید هم استفاده کنید.

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان …آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت انواع کوکو، آموزش پخت کوکو،، کوکوی آموزش آشپزی …آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی طرز تهیه ته چین مرغخورشت کرفسجوجه کبابتزیین سالاد الویه آشپزیاشپزیتزیین سالاد غذاهای آذربایجانی آشپزی سئویلغذاهایآذربایجانیسئویل در زبان ترکی یعنی دوست داشتنی و در فعل به معنی دوست داشته شو است و یک اسم دخترانه آذری‌های ایرانی ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد…آذری‌های ایرانی به ترکی آذربایجانی ایران آذربایجانلیلاری، ایران آذریلَری، جمعیت آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان سایت آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت © انواع کوکو، آموزش پخت کوکو،، کوکوی آموزش آشپزی آکا و طرز آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت © آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی با طرز تهیه ته چین مرغخورشت کرفسجوجه کبابتزیین سالاد الویه آشپزیاشپزیتزیین سالادسالاد آذری‌های ایرانی ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد آذری‌های ایرانی به ترکی آذربایجانی ایران آذربایجانلیلاری، ایران آذریلَری، جمعیت آذری غذاهای آذربایجانی آشپزی سئویل غذاهای تجربه لحظه های خوشمزه سلام خوب مرد وقولش با حلوای زعرح در خدمت شما هستم چون به چند تا از



لینک منبع :آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها

طرز تهیه قورمه سبزی آذری - ایران ناز www.irannaz.com/طرز-تهیه-قورمه-سبزی-آذری.html‎Cachedمجموعه : آموزش هنر آشپزی. طرز تهیه قورمه سبزی آذری. در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه قورمه سبزی به شیوه آذری های عزیز را آموزش میدهیم. ... قدیم از این نوع گوشت خیلی در منطقه آذربایجان استفاده می شد که معروفترین آن ها شوربای قورمه و قورمه سبزی است. Images for آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها طرز تهیه قورمه سبزی به سبک تبریزی ها | مدلو | مدل لباس زنانه,مدل لباس ... modelo.ir/طرز-تهیه-قورمه-سبزی-به-سبک-تبریزی-ها/‎Cachedخانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه قورمه سبزی به سبک تبریزی ها ... قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیهاست، اصل این غذا آذری است، ” قورماق” (ghormagh) نوعی ... طرز تهیه خورش قورمه سبزیِ تبریزی - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../طرز-تهیه-خورش-قورمه-سبزیِ-تبریزی‎Cached22 ژانویه 2017 ... قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیهاست، اصل این غذا آذری است، ... گوشت کمی وقت گیر و مشکل است به مرور روش طبخ گوشت قورمه سبزی ... آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها - دانلود و نمایش ویدیو www.airvideo.ir/.../آموزش_آشپزی_قورمه_سبزی_به_سبک_آذری_ها‎Cachedدانلود خورش قورمه سبزی آموزش آشپزی فیلم گلچین صفاسا. آموزش آشپزی قورمه سبزی به سبک آذری ها. دانلود خورشت ... دانلود سبزی پلو _ خانم سلطانی (به زبان آذری) . سبزی خورشت تبریز(سبزی قورما) :: دنیای اسراء asrafood.ir/1391/03/12/سبزی-خورشت-تبریز(سبزی-قورما)‎Cached Similar1 ژوئن 2012 ... مواد تشکیل دهنده ش تقریبا مثل قورمه سبزیه ولی طرز پختش متفاوته. ... (گاهی وقتها مامان من به سبزی این خورش مقدار خیلی کمی گشنیز و نعنا هم اضافه میکنه) ... ۱۳ خرداد ۹۱ ، ۰۰:۳۴ آشپزی سئویل ... نه عزیزم تو تبریز چون سبزی ها ساتوری نمیشه و درشت خرد میشه، اول سبزی پاک میشه .... اگرخدابخوادمیخوام عروس آذریها بشم خورش قورمه سبزی (مخصوص اذربایجان) - روزمنو، محبوب ترین انجمن ... www.roozmenu.com/showthread.php?t=4971‎Cached Similarقورمه تو زبان ترکی یعنی سرخ شده و تفت داده شده چون قدیما که سبزی به اون ... ها ) و مثلا در حد یکی دو قاشق هم برگای کرفسی که خورد کردیم نیاز داریم . طرز تهیه قورمه سبزی آذری | سرزمین خبر - MF9 - صفحه اصلی mf9.blognewsland.ir/list/طرز+تهیه+قورمه+سبزی+آذری.html در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه قورمه سبزی به شیوه آذری های عزیز را آموزش میدهیم. ... طرز تهیه و نحوه درست کردن خورش قورمه سبزی آشپزی مواد لازم قورمه سبزی ... شنبلیله قورمه سبزی سبزی کوکو سبزی پلو ترخون پیاز گوجه به تمام سبزی ها موجود است ... آموزش طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و خوشمزه + تصاویر تزیین mepatogh.ir/133/ghormeh-sabzi/‎Cached23 آوریل 2017 ... آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ... لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند. .... در بعضی از مناطق آذری زبان از لوبیا چشم بلبلی و مقداری رب گوجه فرنگی برای تهیه ... فوت و فن قورمه سبزی خوشمزه - آسمونی www.asemooni.com/cookery/tips/tricks-of-ghormeh-sabzi‎Cachedاسفناج به جهت رنگ سبز و لعاب دادن به خورش قورمه سبزی لازمه . ولی مزه اصلی رو تره و جعفری و ( از نظر آذریها گشنیز ) به خورش قورمه سبزی میده و بدون هرکدوم از اینا ...